pátek 2. listopadu 2012

A už sa peru, zrudy.

Tuž, leto skončilo, podzim a dušičkove počasi klepe na dveře, cyklističti pozeři už zazimovali svoje stotisicove karbony a jediny pravy cyklista, to jako ja, už take natahl dluhe zateplene galaty, aby mohl jezdit na Lysu i v tomhle psim počasi. Teď sa ukaže, kdo ma moral a kdo ne.

Ale proč to pišu? Zrudy na cyklodiskuzi maju novu nočni muru. Už delši dobu jim tam chodi jeden velky chlapak, skoro takovy borec, jako su ja. Podobně jako Miša Mulleru, muj pokrevni bracha, je i tenhle chlop mistr světa ve všech disciplinach, možna i na kole toho najede skoro tolik co ja. Sice je to čižek přimo z Prahy, ale chachar to určitě bude dobry. Když pozoruju, jak krasně smaži toho chuja Duma, hřeje mě to přimo u srdca. Jenom škoda, že podobně nezatapi i dalšim zrudam, jako je Maselnik nebo Mirage. A dost mě mrzi, že se nemaju radi s mym brašinem Mišou. Ti dva, kdyby se dali dohromady, by celu diskuzu vyčistili raz dva. Kež by měl ten novy chachar vyplněny mejl v profilu, hned bysem mu napsal, aby se z Mišu přestali kočkovat a spojili se proti zrudam.

Tuž aspoň to napišu na tento blogis. Mišo a ty synku z Prahy, nehadejte sa, usmiřte sa a udělejte na tem foru pořadek. Pak bysem se mohl vratit aj ja. Platyska, co už po plastice platyskem neni, mam ohojeneho a tak su zas cely chlop.

Du si dat deset smažaku, do termosky si nachystam patnact Earlu a jedu na Lysu. Tuž zatim.

Žádné komentáře:

Okomentovat